Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Пътеводител Великобритания

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  24,90 лв.
  ISBN: 9789542717430
  Наличност: В наличност
  Година: 2016г.
  Страници: 400 стр.
  Размер: 13х21
  Тегло: 0.5300 кг.
  Корица: мека
  Цветност: цветна
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Всеки ден експертите на Нешънъл Джиографик пътуват по света, потапяйки се „зад кулисите” – в сърцето на местната култура, история и бит. Този безценен опит може да бъде ваш с пътеводителя ВЕЛИКОБРИТАНИЯ на Нешънъл Джиографик, който съдържа:

  ПЛАНИРАНЕ НА ПЪТУВАНЕТО, обстоен преглед на Великобритания, който ще ви помогне да организирате посещението си според своето време и интереси.

  ИЗЖИВЯВАНЕ, неповторимо и с ваше участие, включително присъствие на ексцентрични фестивали, изграждане на дупка за спане в снега в Шотландия и спускане под земята в Уелс.

  ПОДСКАЗАНО, споделени идеи от фотографите, авторите и изследователите на Нешънъл Джиографик, както и от местни експерти за любими интересни места и заведения, практически съвети и много други.

  ПЕШЕХОДНИ И АВТОМАРШРУТИ карти с цветни обозначения и описания на забележителностите, сред които георгианския Бат, Езерната област, Стария и Новия град на Единбург, историческите колежи в Оксфорд и Кеймбридж и други.

  МАЛКО ПОЗНАТИ МЕСТА, сред които хълмовете Котсуолдс, отдалечените Шотландски острови, Адриановия вал и полуостров Гауър в Уелс.

  НЕ ПРОПУСКАЙТЕ списък във всяка глава, който препраща към подробни описания на горещо препоръчвани от нас забележителности и събития.

  ВЕЛИКОЛЕПНИ ЦВЕТНИ СНИМКИ, ИЛЮСТРАЦИИ И КАРТИ, улесняващи избора и бързата ориентация.

  Няма продукти, които да съвпадат със зададените от вас критерии.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Пътеводител Великобритания

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг