Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Пътна мрежа

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  16,99 лв.
  ISBN: 9789545840517
  Наличност: В наличност
  Година: 2006г.
  Страници: 304 стр.
  Размер: 14х21
  Тегло: 0.4000 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  „Ако не намеря подслон, ох, аз просто ще изчезна“

  - Ролинг Стоунс

  Един мъж е решен да спъне колелото на прогреса в борба с катастрофални последици. Когато проект за построяване на магистрала го оставя без работа и заплашва да унищожи дома му, той има повече от достатъчно време, за да замисли отмъщението си. Път за отстъпление няма и той застава срещу нещо, което според него е истинско престъпление.

  Нарастващо напрежение, което достига шокиращата си кулминация.„Пътна мрежа“ е драматичен разказ, който няма да забравите скоро.

  Най-популярният автор на книги на ужаса за всички времена най-добре знае какво ви плаши и защо. „За мен страхът е една от най-деликатните емоции, затова винаги се опитвам да уплаша читателя. Ако не мога да го уплаша, аз се опитвам да го смразя от ужас и ако не успея и в това, прибягвам до шока“, казва Стивън Кинг.

  Невероятните му сюжети примамват читателя в капана на ежедневието ни с достоверни ситуации и правдоподобни герои, които рано или късно биват застигнати от вездесъщото зло.Когато става дума за хорър, Стивън Кинг няма равен на себе си.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Пътна мрежа

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг