Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0
За ваше  улеснение предлагаме разнообразни методи на плащане. На страницата на поръчката изберете този, който е най-удобен за Вас.

Плащане с наложен платеж
Плащането се извършва в брой, при получаване на поръчката.

ePay.bg
Плащането се извършва с дебитна или кредитна карта за регистрирани потребители в ePay.bg. При потвърждаване на поръчката, сайтът автоматично Ви прехвърля към ePay.bg за да извършите плащането.

Easypay
При потвърждаване на поръчката сайтът генерира 10-цифрен код. Направете плащането в брой в някоя от 1400-те каси на Easypay (Изипей АД) като представите вашия 10-цифрен код, който идентифицира предстоящото плащане. Easypay има голяма мрежа от партньорски обекти, на които също можете да платите. Някои от партньорите са Централна Кооперативна Банка, Първа Инвестиционна Банка, Пикадили, Office 1 Superstore, Фантастико и бензиностанции OMV. Пълен и актуален списък с всички каси на Easypay можете да намерите на сайта на Easypay.

B-Pay
При потвърждаване на поръчката сайтът генерира 10-цифрен код. Изберете банкомат, който поддържа услугата B-Pay. /Пълен и актуален списък с всички банкомати, поддържащи услугата можете да намерите на сайта на B-pay/.
Поставете вашата карта в банкомата и от менюто изберете опцията Други услуги > B-Pay. В полето за код на търговеца въведете 60 000. В полето "Персонален код" (или "Номер на фактура") въведете получения 10-цифрен код.


Всички горепосочени начини на плащане са без такса за клиента. Вие заплащате само стойността на вашата поръчка.

Плащане по банков път
Може да платите също на следните банкови сметки:

В лева:
“ИЗДАТЕЛСКА КЪЩА ХЕРМЕС” ООД
IBAN:     BG50RZBB91551085055916
BIC: RZBBBGSF
Райфайзенбанк АД

В евро:
IZDATELSKA KASHTA HERMES EOOD
IBAN: BG38RZBB91551485055905
BIC: RZBBBGSF
RaiFFeisenBank, Plovdiv, Bulgaria

Моля, в пояснението за плащане пишете номера на поръчката!

Важно за плащания по банков път!
Банковите такси за плащане във валута различна от лева са за ваша сметка! За да постъпи по нашата сметка пълната сума по поръчката трябва да укажете, че банковите разноските на двете страни са за ваша сметка или да платите допълнително 5 евро /това е комисионната на нашата банка за преводи във валута/.  Поръчката няма да бъде изпратена, докато не получим пълната дължима сума.