Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

За ваше  улеснение предлагаме разнообразни методи на плащане. На страницата на поръчката изберете този, който е най-удобен за Вас.

Плащане с наложен платеж (пощенски паричен превод)*
Плащането се извършва в брой, при получаване на поръчката.

ePay.bg
Плащането се извършва с дебитна или кредитна карта за регистрирани потребители в ePay.bg. При потвърждаване на поръчката, сайтът автоматично Ви прехвърля към ePay.bg за да извършите плащането.

Easypay
При потвърждаване на поръчката сайтът генерира 10-цифрен код. Направете плащането в брой в някоя от 1400-те каси на Easypay (Изипей АД) като представите вашия 10-цифрен код, който идентифицира предстоящото плащане. Easypay има голяма мрежа от партньорски обекти, на които също можете да платите. Някои от партньорите са Централна Кооперативна Банка, Първа Инвестиционна Банка, Пикадили, Office 1 Superstore, Фантастико и бензиностанции OMV. Пълен и актуален списък с всички каси на Easypay можете да намерите на сайта на Easypay.

B-Pay
При потвърждаване на поръчката сайтът генерира 10-цифрен код. Изберете банкомат, който поддържа услугата B-Pay. /Пълен и актуален списък с всички банкомати, поддържащи услугата можете да намерите на сайта на B-pay/.
Поставете вашата карта в банкомата и от менюто изберете опцията Други услуги > B-Pay. В полето за код на търговеца въведете 60 000. В полето "Персонален код" (или "Номер на фактура") въведете получения 10-цифрен код.


Всички горепосочени начини на плащане са без такса за клиента. Вие заплащате само стойността на вашата поръчка.

*Ако сте избрали начин на плащане "Наложен платеж (пощенски паричен превод)", запазете разписката, която куриерът издава при доставката на Вашата поръчка. Тя съответства на документа Касов бон / Касова бележка. За поръчките с фактура, този документ се прикачва към фактурата.

Плащане по банков път
Може да платите на следната банкова сметка:

“ИЗДАТЕЛСКА КЪЩА ХЕРМЕС” ООД
IBAN: BG28PRCB92301000741324
BIC: PRCBBGSF
ПроКредит Банк

Моля, в пояснението за плащане пишете номера на поръчката!