Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Пир за врани - книга 4 (Песен за огън и лед)

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Пир за врани - книга 4 (Песен за огън и лед)

  от Джордж Р. Р. Мартин
  издател: Бард
  19,99 лв.
  ISBN: 9789545859649
  Наличност: В наличност
  Година: 2006г.
  Страници: 832 стр.
  Размер: 17х24
  Тегло: 0.9200 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Малко книги в такава степен са пленявали въображението и са спечелвали предаността и възхвалата на читатели и критици по целия свят, като монументално епичния цикъл върхово фентъзи на Джордж Р. Р Мартин.

  Ето, че с “Пир за врани” Джордж Р. Р. Мартин ни предлага дългоочакваната четвърта книга от своята великолепна поредица. Разкъсваното от войни кралство най-сетне се оказва на прага на мира... за да се хвърли в пропастта на още по-ужасно унищожение.

  Изглежда твърде хубаво, за да е истина. Войната на петимата крале най-сетне е замряла в тревожно затишие, след като Домът на Ланистър и техните съюзници са привидните победители.

  Но като след всяка съдбоносна борба, скоро започват да се сбират оцелели, разбойници, ренегати и лешояди, за да разровят костите на мъртвите и да се бият за плячка над издъхващите.

  Време е мъдрите и тласканите от амбиция, коварните и силните да придобият опита, силата и магията, за да оцелеят в предстоящите сурови и жестоки времена. Време е за благородници и простолюдие, за войници и чародеи, за платени убийци и мъдреци да се сплотят и да заложат своите съдби... и живот. Защото много са гостите на пира за врани... но малцина са оцелелите.

  Поредицата "Песен за огън и лед" е една от най-добрите серии излизали през последните десетина години. Всяка от книгите бе определяна от четящите за "най-добро фентъзи на годината". На границата на фентъзи и рицарския роман тя със сигурност ще задоволи и най-взискателния читателски вкус.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Пир за врани - книга 4 (Песен за огън и лед)

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг