Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Приказки от крайните квартали

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Приказки от крайните квартали

  от Шон Тан
  издател: Жанет - 45
  24,90 лв.
  ISBN: 9786191862443
  Наличност: Не е наличен
  Година: 2016г.
  Страници: 100 стр.
  Размер: 19х24
  Тегло: 0.4950 кг.
  Корица: твърда
  Цветност: цветна
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  "Под "крайни квартали" може да се има предвид както определено място, така и състояние на духа: близко и познато, но също така на ръба на съзнанието (подобно в известна степен на "открития космос"). Предградията често се представят като банално, делнично, дори скучно място, в което няма нищо забележително. Аз пък си мисля, че те са чудесен наследник на горите от средновековните приказки - пространство, където подсъзнанието се отприщва. Винаги съм смятал за много привлекателна идеята за "фентъзи", ситуирано в предградията - както в собствените ми произведения, така и в работата на други писатели и творци - заради контраста между рутинното и удивителното, чийто ефект може да бъде забавен, но и да те извади от равновесие, както и евентуално да те накара да се замислиш."

  Шон Тан

   

  "Повечето от приказките от крайните квартали на Шон Тан са чиста поезия. Ако трябва да събера качествата им в пет думи, ето: гений, човещина, безграничност, обич, обич."

  Нева Мичева

   

  "Хипнотизиращ. . . Такова визуално красноречие може само да мотивира читателите да търсят всички бъдещи графични романи на Шон Тан, без значение на коя точно лавица се намират."

  New York Times Book Review

  Няма продукти, които да съвпадат със зададените от вас критерии.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Приказки от крайните квартали

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг