Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Приказна съкровищница: Нови вълшебни приказки

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  5,99 лв.
  ISBN: 9786191512881
  Наличност: В наличност
  Година: 2016г.
  Страници: 112 стр.
  Размер: 17х24
  Тегло: 0.2350 кг.
  Корица: мека
  Цветност: цветна
  Език: български
   
  Сподели
   

  Анотация

  Вълшебните приказки са скътали магията и чудесата на народите и в тях мъдреците от всички краища на света са сбрали най-интересните житейски съдби и безброй поучителни истории.

  Авторските вълшебни приказки на Любомир Николов ни срещат с новите приключения на знайни и незнайни герои, принцеси и чудни зверове в далечни земи. Запознайте вашето дете с вълшебството на приказките от цял свят!

  ***

  Любомир Николов е даровит писател и култов преводач на произведенията на маестро Толкин – „Властелинът на пръстените“, „Хобит“ и „Силмарилион“. Като автор многократно е награждаван за приноса си към научната фантастика, а сред отличията му са престижните „Еврокон“, „Гравитон“, както и „Роман на десетилетието“ за „Десетият праведник“.  Под псевдонима Колин Уолъмбъри има написани повече от 30 книги-игри, а в чекмеджетата на паметта му дремят недовършени десетки истории.

  Любомир Николов е преди всичко ненадминат разказвач, поетичен и пленителен в изказа си, той е талант, чиито приказки омагьосват и малки, и големи.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Приказна съкровищница: Нови вълшебни приказки

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг  Въведете текст