Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Принц Чарлс: Страстите и парадоксите на един невероятен живот

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Принц Чарлс: Страстите и парадоксите на един невероятен живот

  от Сали Бидъл Смит
  издател: Еднорог
  19,90 лв.
  ISBN: 9789543652020
  Наличност: В наличност
  Година: 2017г.
  Страници: 656 стр.
  Размер: 14х21
  Тегло: 0.3500 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Историята на принц Чарлс в най-подробни детайли - неговото детство, младост, и живот до сега.

  Живот прекаран в сянката на трона, в сянката на майка си - обичана, уважавана, безукорна кралица, съхранила достойнството на монархията дори в ново време.

  „Принц Чарлс: Страстите и парадоксите на един невероятен живот” ни запознава с живота на един мъж от плът и кръв и с всички негови амбиции, колебания и убеждения. Книгата започва със самотното му детство, проследява трудните му училищни години, ранните му влюбвания, интелектуалните му битки и предприемаческите му начинания и разказва подробно за трагичния му брак с Даяна, за дългогодишната му любов с Камила и отношенията му с със синовете му – принцовете Уилям и Хари, със снаха му, херцогинята на Кеймбридж, както и с неговите внуци.

  Кой всъщност е принц Чарлс – самотното, тъжно малко момче, тийнейджърът, търсещ смисъла на живота, наслаждаващият се на привилегиите си аристократ... или може би човек, когото светът съвсем не познава?

  Как е понесъл болката от един нещастен брак, как е отглеждал осиротелите си синове, как след дълги перипетии на 60 години се жени за онази, която е обичал цял живот; борбите му в защита на природата и екологичното равновесие, за съхранение на културно-историческото наследство на човечеството; любов и ревност, интриги и изневери – страстите, тайните и трепетите на един необикновен живот са представени с разбиране и обективност в тази съвсем човешка история.

  Няма продукти, които да съвпадат със зададените от вас критерии.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Принц Чарлс: Страстите и парадоксите на един невероятен живот

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг