Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Промяната винаги е възможна

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  12,95 лв.
  ISBN: 9789542611240
  Наличност: Не е наличен
  Година: 2012г.
  Страници: 272 стр.
  Размер: 14x21
  Тегло: 0.2950 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Всички искаме да променим живота си към по-добро. Опитвали сме всякакви многообещаващи стратегии, но те са се оказвали безрезултатни или в най-добрия случай – с краткотраен успех. Това ни кара да се чувстваме обезкуражени и засрамени, че не ни е достигнала воля да направим нужните промени.
  Но представете си, че разковничето не се крие във волята! Че ключът към разрешаването на жизнените ни трудности не е във волевите усилия, а в придобиването на определени умения и навици!
  Истината е, че съществуват шест фактора на влияние, които въздействат върху нашите ежедневни решения. От настоящата книга ще научите кои са те и как можете да ги накарате да работят във ваша полза, за да постигнете целите си. Може би желаете да се отървете от лош навик или дори зависимост? Искате да започнете да спортувате редовно или да се храните по-здравословно? Навярно се стремите към израстване в кариерата си или се опитвате да съживите разпадаща се интимна връзка? Открийте кои са стъпките, които водят към личностна трансформация, и тогава ще сте в състояние да промените всичко, което пожелаете.

  К. Патерсън, Дж. Грени, Д. Максфийлд, Р. Макмилън и А. Суицлър са водещи специалисти в областта на организационната ефективност и лидерството. Те са основатели на "VitalSmarts" – новаторска организация за корпоративно обучение, консултирала повече от 300 от 500-те най-успешни компании в света.

  Няма продукти, които да съвпадат със зададените от вас критерии.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Промяната винаги е възможна

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг