Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Работни листове по литература за 7. клас (Булвест 2000)

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Работни листове по литература за 7. клас (Булвест 2000)

  от Мария Герджикова, Олга Попова, Илияна Кръстева
  издател: Булвест 2000
  8,00 лв.
  ISBN: 9789541812785
  Наличност: В наличност
  Година: 2018г.
  Страници: 192 стр.
  Размер: 21х28
  Тегло: 0.4750 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Комплектът работни листове по литература за 7. клас е предназначен да организира работата на учениците в часовете по литература и да ги направи по-активни. С помагалото се цели да се подпомогнат седмокласниците в самоподготовката им у дома, да им се даде възможност по-задълбочено и пълноценно да усвоят предвиденото от програмата учебно съдържание.  

  Комплектът съдържа общо 19 работни листа и 16 теста. Шестнадесет от работните листове са върху художествените текстове, предвидени за изучаване от програмата по литература за 7. клас. Задачите и упражненията към всяко произведение са разнообразни по съдържание и по начин на изпълнение. Разпределени са в следните рубрики:

   - Да затвърдим и разширим знанията и уменията – предлага упражнения и задачи за наблюдение и анализ.
   - Да приложим наученото – задачите и упражненията са насочени към практическото прилагане на придобитите знания, например да се сравнят изучавани произведения или герои от тях.
   - Да проверим наученото – към всеки работен лист е приложен примерен тест за проверка и оценка на знанията и уменията на учениците върху изучавания художествен текст. Задачите са оценени с различен брой точки според трудността си.

  В края на помагалото са приложени верните отговори на тестовите задачи и примерна скала за превръщане на точките в цифрова оценка.

  Три работни листа са предвидени за създаване на описание на предметна обстановка в художествен текст, за отговор на литературен въпрос и за разказ по преживяно. 

  Няма продукти, които да съвпадат със зададените от вас критерии.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Работни листове по литература за 7. клас (Булвест 2000)

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг