Количка 0
0,00 лв.

Работни листове по литература за 7. клас (Булвест 2000)

От: Мария Герджикова, Олга Попова, Илияна Кръстева

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
БОТ71812
Раздел: 7-ми клас
9,90 лв.

Комплектът работни листове по литература за 7. клас е предназначен да организира работата на учениците в часовете по литература и да ги направи по-активни.

Раздел: 7-ми клас

Комплектът работни листове по литература за 7. клас е предназначен да организира работата на учениците в часовете по литература и да ги направи по-активни. С помагалото се цели да се подпомогнат седмокласниците в самоподготовката им у дома, да им се даде възможност по-задълбочено и пълноценно да усвоят предвиденото от програмата учебно съдържание.  

Комплектът съдържа общо 19 работни листа и 16 теста. Шестнадесет от работните листове са върху художествените текстове, предвидени за изучаване от програмата по литература за 7. клас. Задачите и упражненията към всяко произведение са разнообразни по съдържание и по начин на изпълнение. Разпределени са в следните рубрики:

 - Да затвърдим и разширим знанията и уменията – предлага упражнения и задачи за наблюдение и анализ.
 - Да приложим наученото – задачите и упражненията са насочени към практическото прилагане на придобитите знания, например да се сравнят изучавани произведения или герои от тях.
 - Да проверим наученото – към всеки работен лист е приложен примерен тест за проверка и оценка на знанията и уменията на учениците върху изучавания художествен текст. Задачите са оценени с различен брой точки според трудността си.

В края на помагалото са приложени верните отговори на тестовите задачи и примерна скала за превръщане на точките в цифрова оценка.

Три работни листа са предвидени за създаване на описание на предметна обстановка в художествен текст, за отговор на литературен въпрос и за разказ по преживяно. 

Раздел: 7-ми клас
Повече информация
ISBN 9789541812785
Цветност черно/бяла
Издател Булвест 2000
Корица мека
Брой страници 192
Дата на издаване 2018 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Работни листове по литература за 7. клас (Булвест 2000)
Вашият рейтинг