Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Разкажи ми за Ботев - Tell me about Botev (двуезично издание)

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  10,90 лв.
  ISBN: 9786199071120
  Наличност: Не е наличен
  Година: 2017г.
  Страници: 40 стр.
  Размер: 21x21
  Тегло: 0.3400 кг.
  Корица: твърда
  Цветност: цветна
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Специално адаптираната за деца книга „Разкажи ми за Ботев“ е вторият по рода си двуезичен сборник с кратки разкази след изключително успешния проект „Разкажи ми за Левски“.

  Книгата се издава и разпространява от сдружение „Българска история“. Авторите Ивайло Кючуков и Райчин Генов отново залагат на увлекателни истории за живота и делото на един от големите български революционери. Творбата е специално адаптирана и илюстрирана за най-малките от художника Николета Карайончева.

  Мисията на книжката е да скъси дистанцията между Ботев и детето, което за първи път се запознава с неговата биография и да помогне на подрастващите да обикнат един от най-големите герои на България. Разказите описват живота и борбата на поета, разказват за характера и силата му, за вярата и убежденията му, за силата на духа и мечтата за свобода.

  „Искаме тази книга да допринесе за формирането на ценности като родолюбие, национална гордост и високо българско самосъзнание, които са от изключително значение за пълноценното развитие на подрастващите“, споделят авторите.

  Няма продукти, които да съвпадат със зададените от вас критерии.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Разкажи ми за Ботев - Tell me about Botev (двуезично издание)

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг