Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Ретроградните планети

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  11,99 лв.
  ISBN: 9789542962625
  Наличност: В наличност
  Година: 2018г.
  Страници: 248 стр.
  Размер: 13x20
  Тегло: 0.3500 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Ретроградните планети дават една различна гледна точка към живота. Това е една лична и съкровена, но едновременно с това и много уплашена, гледна точка, която се страхува да излезе на светло и да се слее с енергията навън. Хората, които отработват енергията на ретроградните планети, често се чувстват като затворници, но в техния затвор този, който ги държи затворени пак са самите те. Тяхната задача е отново да се свържат със света, който ги заобикаля и то по един здравословен начин.

  Осъзнаването на уроците на ретроградните планети  в много важна предпоставка за щастие в живота на хората, които ги имат в рождената си карта. Познаването на техния характер помага по-добре да разберем хората около нас.  Познавайки по-добре един човек, ние по-лесно го приемаме и обичаме.

  Тази книга вдига завесата над темата за ретроградните планети и ги представя по един достъпен и разбираем начин. Те са представени като психологически характеристики, които се проявяват в ежедневния ни живот, а астрологията е използвана като база за анализа.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Ретроградните планети

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг