Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Щастливите хора

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  12,90 лв.
  ISBN: 9789542822042
  Наличност: В наличност
  Година: 2016г.
  Страници: 192 стр.
  Размер: 14x21
  Тегло: 0.2400 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели
   

  Анотация

  Сериозно… щастливи хора?!Днес, когато балансирането по хлъзгавия под на ежедневието изисква цялата никонцентрация и воля? И тези, щастливите, не са ли някакви превзети егоисти,които предизвикват недоумение и дори мъничко недоволство? Не… те просто са направили крачка встрани.

  Героите на Любомир Николов отново носят щастието и смеха – напълно непредвидими, заредени с идеи и смелост да ги реализират. Но не се подлъгвайте, че в ръцете ви са кратки, забавни, измислени може би истории. Истината е, че в тези разкази има много повече. Реалността може да се изкривява само донякъде – и не е страшно, ако от ухото на коня звучи класическа музика, а един остров трябва да бъде запазен на всяка цена като кътче от рая; не е странно, че едно дете иска да полети, а един българин е изпратен да воюва с щрауси из австралийските равнини; не се чудете, ако научите как от една ръка се ражда Наполеон, а в един офис настъпва ловджийският сезон…

  Чудни истории ви чакат в това забележително четиво. И ако зад смеха видите и мъдростта на автора, то те ще са открили и последното, от което имат нужда – своя достоен читател.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Щастливите хора

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг  Въведете текст