Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Шоколадова магия – книга 3 (Любов и шоколад)

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Шоколадова магия – книга 3 (Любов и шоколад)

  от Лора Флоран
  издател: Кръгозор
  Виж откъс от книгата
  14,00 лв.
  ISBN: 9789547713468
  Наличност: Не е наличен
  Година: 2015г.
  Страници: 352 стр.
  Размер: 14х21
  Тегло: 0.3900 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Шоколадът и вещиците

  „Къщата на вещиците“, чиято витрина е омагьосана гора от сладкиши, замък от горчив черен шоколад и принц на кон от сладък бял шоколад, е владението на Магали Шодрон и на двете ѝ лели.

  Специалитетът на Магали е горещият шоколад – лесен за приготвяне и в същото време божествено вкусен, особено когато го е правила тя. Може би тайната на великолепния му вкус се крие в усмивката по лицето ѝ, докато го разбърква. Или пък в ...заклинанията за сбъдване на желания, които тайно добавя в омайващата напитка.

  Принцът на сладкишите

  Филип Лионe е парижкият принц на сладкишите. Неговите макарони съчетават различни вкусове, които се топят в устата, галят небцето и оставят неповторим вълшебен вкус. Когато решава да отвори клон на световноизвестните си сладкарници на няколко крачки от „Къщата на вещиците“, сблъсъкът му с Магали е неизбежен...

  Дали омагьосващият горещ шоколад ще надвие арогантната самоувереност на Филип? Или макаронът „Желание“ – кайсия, целуната от шоколадов крем, с парченце шамфъстък, скрито вътре като миниатюрна G-точка, ще укроти огнения нрав на Магали?

  Чие небце ще бъде покорено първо?

  ***

  Лора Флоран е автор на бестселъровата поредица с международен успех „Любов и шоколад”. Родена е в САЩ, но пътува много по света. В Париж среща мъжа на живота си, своя съпруг французин. В момента преподава в университата „Дюк”, специалност „Романистика”. Често ѝ се налага да обяснява, че това означава, че преподава френски език и култура, а не романтика. За щастие, френската култура включва и френския шоколад, към който Флоран е много привързана и с готовност се отдава на проучването му.

  Мнения на клиент

  Препоръка Коментар от 1
  Препоръчвам! (Публикуван на 04.02.19)

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Шоколадова магия – книга 3 (Любов и шоколад)

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг