Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Синастрия - смисълът на нашите взаимоотношения

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  21,00 лв.
  ISBN: 9786191790654
  Наличност: Не е наличен
  Година: 2016г.
  Страници: 376 стр.
  Размер: 16х24
  Тегло: 0.4300 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Астрологията като навигатор в лабиринта на човешките отношения

  Смисълът на човешките отношения – тема, стара като света, но винаги актуална, защото рано или късно всеки човек, сблъсквайки се с трудности в своята връзка, започва да си задава въпроси – защо, как, заслужава ли си да продължим заедно. Астрологията е наука, която може да даде отговори на тези въпроси и точно с тази задача се е заела авторката на книгата – Лора Джорджи. Всеки човек, погледнат през призмата на астрологията, е една слънчева система със своите планети. Но какво се получава, когато планетите на мъжа се сблъскат с планетите на жената, какви аспекти се образуват и какво означава това за техния съюз? Това е ядрото на тази книга и мисля, че с нейна помощ всеки, който вече е започнал да се интересува по-сериозно от астрология, ще успее да разкрие характера на взаимодействието в собствената си връзка или брак.

  В първата част на книгата се разглеждат основите на синастричния анализ, правилата, които е добре да се следват, когато правим астрологична съпоставка на две карти. Разгледани са и предпоставките за хармонични или напрегнати отношения в рождената карта, които са определящи за характера на връзките, в които влизаме.

  Във втората част изключително подробно са разгледани комбинациите от аспекти между планети на единия партньор с тези на другия. Примерите в края на книгата нагледно илюстрират как това знание може да се приложи на практика.

  Книгата може да бъде полезна както за хора, които сега започват да изучават астрологията като наука, така и за тези, които вече са навлезли по-дълбоко в тайните на тази необятна материя.

  Кирил Стойчев
  Председател на Българска астрологична асоциация

  ***

  Лора Джорджи (Лора Георгиева Карагьозова) е родена през 1965 г. в град Варна. Завършва Националното училище по изкуствата „Добри Христов“ във Варна през 1984 г. със специалност класическо пиано. В същата година сключва брак и поема ангажиментите на майка и съпруга. От 1991 г. започва професионална музикална дейност в родния си град, а от 1998 до 2015 г. работи с чуждестранни музикални агенции в Швейцария, Германия, Дания, Норвегия и САЩ. С астрология започва да се занимава през 2009 г., като интересът ѝ към нея определя нова насока за индивидуална и професионална дейност.

  Няма продукти, които да съвпадат със зададените от вас критерии.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Синастрия - смисълът на нашите взаимоотношения

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг