Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Скрити огньове

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Виж откъс от книгата

  Нормална цена: 17,95 лв.

  отстъпка -25%

  Промоционална цена: 13,46 лв.

  ISBN: 9789542619017
  Наличност: В наличност
  Година: 2019г.
  Страници: 384 стр.
  Размер: 13x20
  Тегло: 0.3000 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Ново издание на романа

  Напуснала Северна Каролина след опит да бъде изнасилена, Лорийн Холбрук пристига в Тексас, поканена от Бен Локет за секретарка на жена му – Оливия. Жестоката новина, че Бен е починал предната нощ, и хладното й посрещане от съпругата му са нов удар за Лорийн. Изпаднала в безизходица, младата жена е принудена срещу 20 000 долара две години да играе ролята на съпруга на арогантния им син – Джаред. Постепенно Лорийн научава тайните на семейство Локет и с изненада открива, че Джаред може да бъде нежен и добър. Между тях обаче се издига сянката на Оливия, която тласка Лорийн в ръцете на похотливи бандити…

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Скрити огньове

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг  — Вие сте мис Холбрук — каза Оливия.


       Това бе изявление, а не въпрос, затова Лорийн отговори също така кратко:


        — Да, Лорийн Холбрук.


      Жената изглеждаше малко по-висока от Лорийн. Косата й бе тъмна, но в нея се виждаха и сребърни нишки, които й придаваха особена привлекателност. Бе слаба, но стоеше гордо изправена и дори някак си скована. Тази войнствена поза я правеше да изглежда по-едра, отколкото всъщност беше. Лицето й, с маслинен оттенък, нямаше бръчки. В слабата светлина цветът на очите й не можеше да се види, но с известно смущение Лорийн долови, че те се взират в нея с проницателността на ястреб.


      Беше облечена в зелена рокля от някаква твърда материя и би било напълно несъвместимо с характера й, ако по нея имаше дори и една-единствена бръчица, конец или какъвто и да е недостатък, хвърлящ сянка върху нейната безупречност. Поради малко раздърпания си вид, Лорийн се почувства в неизгодна позиция. Лицето на жената не изразяваше нито одобрение, нито неодобрение от появата на гостенката.


     — Аз съм Оливия Локет. Надявам се, че пътуването ви е минало без произшествия. — Без да дочака отговор, тя продължи със същия отривист глас:


   — Струва ми се, че сте дошли напразно. Нямам представа какво е имал предвид мъжът ми, когато ви е поканил.             Лорийн бе смаяна от грубите думи на Оливия Локет. Къде беше Бен?


  Очевидно мисис Локет я е очаквала. Защо е тогава този враждебен тон? Тя заекна:


    — Аз… аз… сигурна съм, че ако седнем и поговорим за това, Бен ще ви обясни…


   — Джаред добре ли е, Пепе? — прекъсна я Оливия, без да обръща внимание на обяснението.


   — Si, сеньора Локет — отвърна бързо човекът, който се бе спуснал да помогне на Джаред, все още подкрепящ младия мъж, отпуснал се върху него


   — Снощи е пил до късно, предполагам — каза Оливия.


   На Лорийн й се стори, че крайчецът на устните й потрепва в далечен намек на усмивка, но той веднага изчезна и тя си каза, че това е било плод на въображението й. Коя майка би се радвала да види сина си в такова състояние?   Продължавайки да не обръща внимание на Лорийн, Оливия отново се обърна към Пепе:


   — Отведи Джаред в обора и го накарай да изтрезнее. — Тонът й бе язвителен. — Мис Холбрук, ще изпратя някого да вземе чантите ви.


   Лорийн прие това за покана, която бе крайно време да получи. Да, но къде беше Бен — в Кийпойнт? Защо я бе изоставил по такъв начин?


   Прихвана полите си и се заизкачва по стълбите, докато се изравни с Оливия. Жената й отправи студен поглед и в стомаха на Лорийн се загнезди лошо предчувствие. Все пак събра смелост и каза:


   — Ако повикате мистър Локет, сигурна съм, че…


   — Това е невъзможно, мис Холбрук. Съпругът ми почина рано тази сутрин.