Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Скритият оракул - книга 1 (Изпитанията на Аполон)

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Скритият оракул - книга 1 (Изпитанията на Аполон)

  от Рик Риърдън
  издател: Егмонт
  14,90 лв.
  ISBN: 9789542717386
  Наличност: В наличност
  Година: 2016г.
  Страници: 368 стр.
  Размер: 13х19
  Тегло: 0.2750 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Обичаният разказвач на митове и легенди Рик Риърдън се завръща към любимците на всички – Пърси Джаксън, Анабет, Джейсън и компания, с първата книга от новата си поредица ИЗПИТАНИЯТА НА АПОЛОН. Внимание: отваряте книгата на своя отговорност! Да не кажете, че не сме ви предупредили.

  ВИНАТА Е ТВОЯ. СЕГА ЩЕ СИ ПОНЕСЕШ ПОСЛЕДСТВИЯТА.

  Можете ли да повярвате – Зевс обвинява мен за битката с Гея?! Само защото великата богиня на земята съумя да подмами едно от чедата ми – Октавиан – да потопи гръцките и римските герои в братоубийствена война, която едва не срути западната цивилизация… Защо, в името на Тартара, да съм виновен аз?!

  Остави другото, но сега съм прокуден от Олимп в тялото на шестнадесетгодишно смъртно момче с акне и всичките други екстри! На всичкото отгоре Делфийският оракул е замлъкнал, неспособен вече да предрича бъдещето. Най-унизителното от всичко е, че съм задължен да служа на улично хлапе, което се защитава като замерва хората с гнили плодове.

  Зевс няма как да очаква да оправя пророческия проблем сам, нали?! Не и в това си безпомощно състояние. Май е време да посетя лагера на нечистокръвните, където, може би, ще успея да открия зародиш на талант сред плявата… ъ-ъ-ъ, имах предвид героите, който да ми помогне в това начинание. Без съмнение, ще ме посрещнат като знаменитост! Ще ми предложат дарове – грозде, „Орео“ или – о, богове – бекон! Ммм!

  Да, ако оцелея след това, със сигурност ще напиша ода за бекона…

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Скритият оракул - книга 1 (Изпитанията на Аполон)

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг