Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

След падането - книга 3

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  След падането - книга 3

  от Анна Тод
  издател: Егмонт
  24,90 лв.
  ISBN: 9789542714316
  Наличност: Не е наличен
  Година: 2019г.
  Страници: 720 стр.
  Размер: 13х19
  Тегло: 0.5500 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Нищо не е такова, каквото е мислила, че е. Приятелите й. Семейството й. Човекът, на когото би трябвало да може да разчита.

  Той е бесен, когато разбира огромната тайна, която е пазила досега. Тя знае, че има неговата любов. Но има разлика между това да обичаш някого и това да можеш да го приемеш в живота си. Любовта беше достатъчна да ги задържи заедно досега. Но ако тя последва сърцето си, дали това няма да бъде краят?

  Романът „След” и неговите продължения е най-обсъжданата поредица от книги в мрежата с близо 1 милиард сваляния. Преведена на над 20 езика, правата за екранизацията за закупени от Paramount Pictures.

  ***

  Анна Тод живее в Остин, Тексас със съпруга си. „След” е първият й роман, с която постига феноменален успех и световна известност. 17-годишна публикува разказа за Теса и Хардин в платформата Wattpad и останалото е история. Посетете я онлайн на AnnaToddBooks.com, присъедините се към последователите й в Twitter на @Imaginator1Dx или в Instagram на @Imaginator1D

  Мнения на клиент

  Книгата ,, След сблъсъка Коментар от Кристина ланкарани
  Здравейте,ще издават ли отново втората книга ,, след сблъсъка ,, на Анна тод? Никъде не може да се намери за купуване. (Публикуван на 15.11.18)

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: След падането - книга 3

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг