Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

След сблъсъка – книга 2

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  След сблъсъка – книга 2

  от Анна Тод
  издател: Егмонт
  24,90 лв.
  ISBN: 9789542713869
  Наличност: Не е наличен
  Година: 2019г.
  Страници: 688 стр.
  Размер: 13х19
  Тегло: 0.4500 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Теса може да загуби всичко. Хардин няма нищо за губене… освен нея

  Теса и Хардин бяха на път да изгладят недоразуменията по между си след бурния старт на взаимоотношенията им. Теса много добре знаеше, че Хардин може да бъде жесток. Но когато направи шокиращо разкритие за началото на връзката им, както и за миналото на Хардин, целият й свят се сгромоляса.

  Хардин винаги ще бъде… Хардин. Дали обаче той наистина е вглъбеното, грижовно момче, в което Теса се влюби, или през цялото време е бил непознат? Иска й се да забрави, но не е толкова лесно. Не и със спомените за страстните нощи, прекарани в ръцете му, наелектризиращото му докосване, жадните му целувки.
  Но Теса не е сигурна дали би могла да преживее още едно разочарование. Тя жертва толкова много за Хардин – училището, приятелите, майка си, връзката с момче, което я обича истински, а сега може би и обещаваща нова кариера. И трябва да продължи живота си без него.

  Хардин осъзнава, че е направил грешка, може би най-голямата в живота си. Няма да се откаже, без да се бори. Но може ли да се промени? Ще се промени ли заради любовта?

  Романът „След” и неговите продължения е най-обсъжданата поредица от книги в мрежата с близо 1 милиард сваляния. Преведена на над 20 езика, правата за екранизацията за закупени от Paramount Pictures.

  Мнения на клиент

  Коментар от Валентина
  Моля Ви да започнете да пройзвеждати книжин вариант защото съм ги чела електронно,но е друго да хванеш книгата и да и се насладиш. (Публикуван на 17.12.18)

  След сблъсъка – книга 2 Коментар от stelss
  Много бих искала да знам кога ще я има в наличност или дали въобще ще я пуснат в продажба. Само тази част ми остана от цялата колекция (Публикуван на 03.11.18)

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: След сблъсъка – книга 2

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг