Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Смисълът в живота

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  15,00 лв.
  ISBN: 9786197186109
  Наличност: Не е наличен
  Година: 2019г.
  Страници: 296 стр.
  Тегло: 0.3500 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  По този роман задължително трябва да се направи филм! И това ще се случи! Помнете ми думата! Но не само, защото е значим и смислен. А заради едно обикновено, човешко и най-истинско нещо, което се нарича вяра и родова памет! И което заслужава да живее!  

  - Атанас Филков

  Съкрушен от загубата на своята любима, Николай е изправен пред въпросът за смисъла. Той предприема необичайно пътешествие в южните Родопи, надявайки се по този начин да намери себе си. Животът обаче му поднася неочакван обрат. Неговата съдба е да пробуди и спаси цял един народ!     Книга лекарство! Бърка ти в душата и я преобръща, оставяйки малко драскотини и много любов. Такава чиста и неподправена любов може да се даде на човек единствено свише. Затова докосне ли те веднъж – отнасяш я със себе си завинаги!

  - Ани Костова, БНР “Хоризонт”

  ***

  Книгите на Мартин Ралчевски – Безкрайна нощ (издадена на английски и руски), Горски дух, Полубогиня, 30 паунда (издадена на немски), Измама, Емигрант, Антихрист и Душа, са изпълнени с вяра и житейска философия, разкривайки ни по-висш и недостижим свят. Роден през 1974 г. в София, където завършва Богословския факултет, понастоящем той е един от неколцината наши емигранти, който неуморно се труди, чрез перото си, за съхраняването на българщината и Православието. Женен е и има три деца. В момента работи над следващия си проект – романа „ВЕЧНОСТ“. 

  Мнения на клиент

  Коментар от Борисова
  Прочетох я на един дъх❤️????Разтърси ме до самото сърце, трябва да се прочете???????? Благодаря много, много????????❤️???????????? (Публикуван на 31.07.19)

  Коментар от Желязко
  Откога я чакам! Няма да се спи тази нощ :) (Публикуван на 22.07.19)

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Смисълът в живота

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг