Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Световната PR революция

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  25,00 лв.
  ISBN: 9786191643110
  Наличност: В наличност
  Година: 2019г.
  Страници: 352 стр.
  Размер: 14x21
  Тегло: 0.3500 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Максим Бехар е признат експерт по PR, бивш президент на Световната PR организация ICCO, член на десетки международни бордове и организации, първият източноевропеец, пожизнено вписан в световната PR Зала на славата в Лондон. Завършил е Harvard Kennedy School, както и университети в Прага, Токио и Сиатъл. Почетен генерален консул на Република Сейшели в България.

  Максим Бехар е един от най-уважаваните и известни световни PR експерти на новото време и тази книга е обречена да се превърне в задължителна класика за всеки, който работи или е свързан по някакъв начин с PR бизнеса.

  ***

  „Световната PR революция“ е панорамна обиколка на PR реалностите без аналог, днес и завинаги.“

  – Франсис Ингам, генерален директор на Британската PR асоциация (PRCA) и изпълнителен директор на Световната PR организация (ICCO)

  „Светът се променя. Социалните медии събират все повече хора заедно и в същото време ги разделят. Трудно е да преценим в какво да вярваме и на кого да се доверим, особено става ли дума за PR. Аз ви казвам: доверете се на Максим Бехар. Той заглушава шума и увеличава сигнала. А най-хубавото е, че отправя силни послания с лека ръка, превръщайки „Световната PR революция“ в едно приятно четиво.“

  – Ерик Уайнър, автор на бестселъра на „Ню Йорк Таймс“ „География на блаженството“

  „Никога досега в историята PR бизнесът не се е променял с по-бързи темпове. И, което е по-важно, промените оттук нататък вече няма да се случват бавно. Максим Бехар, пионер в прилагането на същите тези промени на много места по света, изключителен професионалист и бивш президент на ICCO, може да ви бъде отличен гид.“

  – Пол Холмс, основател и президент на The Holmes Report

  Мнения на клиент

  Григорова Коментар от Севда
  Рядко срещана аналитична книга, при това написана увлекателно и много добре подредено. Тя нарежда Бехар сред най-добрите ПР специалисти в света и го прави гордост за България... (Публикуван на 03.01.20)

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Световната PR революция

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг