Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Тестове по математика за 7. клас (Коала Прес)

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Тестове по математика за 7. клас (Коала Прес)

  от Лилия Дилкина, Константин Бекриев
  издател: Коала Прес
  10,00 лв.
  ISBN: 9786197134711
  Наличност: В наличност
  Година: 2018г.
  Страници: 184 стр.
  Размер: 17х24
  Тегло: 0.2650 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Сборникът с тестове по математика за 7. клас е съобразен с  новата учебна програма (2018/2019 г.) и със съдържанието на одобрените учебници по математика. Сборникът е предназначен за целогодишна работа и ще бъде добро помагало както за учениците, така и за техните учители.

   

  Задачите в тренировъчните тестове са подбрани така, че да са разнообразни, да поставят пред учениците проблеми, в които се допускат типични грешки, а от дпуга страна - да спомагат за затвърждаване на специфичните знания и умения.


  След всеки тематичен раздел има и специални тренировъчни тестове, структурирани в два модула. Тяхното предназначение е да помогнат на учениците в подготовката им за национално външно оценяване след 7. клас.

  Контролните тестове могат да се използват за проверка от страна на учителя за нивото на знанията на учениците по съответната тема, както и за самоконтрол от самите ученици.

  Сборникът с тестове по математика може да се използва в часовете за задължителна подготовка и вкъщи за самоподготовка. В него са включени и задачи с повишена трудност, което позволява използването му в различни форми на извънкласна работа, както и при подготовка за математически състезания и конкурси.

  Няма продукти, които да съвпадат със зададените от вас критерии.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Тестове по математика за 7. клас (Коала Прес)

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг