Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Типично: Неразказаната история

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  9,90 лв.
  ISBN: 9789542721994
  Наличност: Не е наличен
  Година: 2018г.
  Страници: 128 стр.
  Размер: 13х20
  Тегло: 0.1100 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  „Типично: Неразказаната история“ е дебютният роман на Филип Стоянов и Димитър Кирязов, по-познати като онлайн образите Филяка и Ванката. Историята проследява действието, предшестващо събитията в популярния едноименен уеб сериал.

   

  Накъде поема човек, когато е изправен между миналото и бъдещето? Какво прави, когато е на път да изгуби най-ценното, което някога е имал?

  Има приятелства, които могат да променят живота. Има връзки, които са по-важни от семейството. Има хора, за които си заслужава да загърбиш всичко въпреки последствията. Всичко е въпрос на избор.

  Истории като тази наистина съществуват, независимо дали вярваш в тях, или не. Истории като тази сякаш не засягат обикновения човек, но винаги има изключения. Време е да свалим маските...

  Няма продукти, които да съвпадат със зададените от вас критерии.

  Мнения на клиент

  "Типично" книгата Коментар от Шан
  Доста скучна,малко нереална на моменти,с много обиди,възрастовото ограничение не е за по-голямата част от тяхната аудитория,доста скучни и излишни детайли и т.н.Но има и доста интересни и приятни моменти,но като цяло книгата не ми хареса много. (Публикуван на 02.01.19)

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Типично: Неразказаната история

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг