Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Топ мистериите на България

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  18,99 лв.
  ISBN: 9786197511017
  Наличност: В наличност
  Година: 2018г.
  Страници: 256 стр.
  Размер: 14x21
  Тегло: 0.3500 кг.
  Корица: мека
  Цветност: цветна
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Слави Панайотов, или по-известен като Слави от The Clashers, е основател на едноименния български YouTube канал. Роден е през 1986 г. в Пловдив и завършва университет в Холандия със специалност „Хотелиерство и туризъм“. Работи няколко години в сферата си, а след това стартира собствени бизнес проекти. Тогава се заражда и неговото хоби – YouTube, което прераства в нещо повече. Стотици хиляди хора по света и у нас следят известните му ТОП класации. Ето, че дойде време и за книга, свързана с България.

  ***

  Книгата „Топ мистериите на България“ проследява всички най-интересни загадки, свързани с нашата държава.

  През нашата територия ли е заселена цяла Европа? Намерени ли са останки на прачовеци от преди 1 400 000 години? Коя е мистериозната цивилизация, която ни е оставила най-старото обработено злато в света на над 7000 години? Какво представлява свещеният триъгълник в Родопите: Белинташ, Кръстова гора и Караджов камък? От кого всъщност сме произлезли? Има ли гробница на египетска богиня в Странджа? Кой и защо оставя над 1500 трапецовидни ниши в Родопите? Стомогилието ли е най-древната астрономическа карта в света? Какво изобразяват пещерните рисунки в Магурата?

  Тези и още много други въпроси ще откриете сред страниците на книгата.

  Няма продукти, които да съвпадат със зададените от вас критерии.

  Мнения на клиент

  Коментар от Мария
  Книгата е много интересна, написана на разбираем за обикновения читател език, чете се бързо, а илюстрациите помагат да си представим нещата. Аз лично я четох пред компютъра с търсене на повече илюстративен материал. За повечето от представените мистерии съм чела и гледала доста.
  Има някои мистерии, които биха могли да са фотографирани, но не са. Това поражда въпроса мистерии ли са наистина?! (Публикуван на 31.12.18)

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Топ мистериите на България

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг