Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Вашата календарна 2014

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  6,00 лв.
  ISBN: 9789549873818
  Наличност: Не е наличен
  Година: 2013г.
  Страници: 240 стр.
  Размер: 13х20
  Тегло: 0.2500 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели
   

  Анотация

  2014 е годината на Нептун, подвластна на вибрация 7. През годината е засилена изявата на Духовното начало, чувствителността към чуждите болки и проблеми, умението да бъдем състрадателни. Стремежът ни да бъдем компромисни често ще ни подтиква към компромиси в наша вреда.

  Нептун е планета, повлияваща цяло поколение, заради продължителността й на престой в един и същ зодиакален знак. Нептун управлява историческите събития, случили се в годините, в които властва планетата. Създава хора, готови да развиват своите творчески, духовни, интелектуални и интуитивни способности, но и такива, които се опитват да избягат от себе си и света, в който живеят. Позволява ни, от една страна, да проникваме с лекота в болките и проблемите на другите хора, а от друга - да ни е трудно да отсеем реалността от фантазията. Подтиква ни да помагаме, но и да постигаме целите си по нечестен начин. Засилва нашата вяра, че мечтите могат да бъдат претворени в реалност, и ни дава сили да го докажем.

  Дали ще успеем да поставим началото на нашата духовна промяна сега, след като Нептун е на своя трон в Риби? Дали ще съумеем често да се вглеждаме в себе си, да осъзнаем грешките си и най-важното - да се опитаме да ги коригираме? Не е изключено отговорът да е отрицателен заради действията ни, предизвикани на пръв поглед от истина, но привидна, прикриваща планирана измама. Мнозина ще бягат от проблемите, като се крият в алкохолното и наркотично опиянение и даже като посягат сами на живота си.

  Светлана Тилкова - Алена

  Мнения на клиент

  ynhqsjfn Коментар от Jamesamula
  https://essaywritingservice.us.com <a href=https://essaywritingservice.us.com>essay writing service</a> research paper writer free [url=https://essaywritingservice.us.com]buy essay papers online[/url] (Публикуван на 19.10.17)

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Вашата календарна 2014

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг  Въведете текст