Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Вихър от мечове - книга 3 (Песен за огън и лед)

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Вихър от мечове - книга 3 (Песен за огън и лед)

  от Джордж Р. Р. Мартин
  издател: Бард
  19,99 лв.
  ISBN: 9789545853104
  Наличност: В наличност
  Година: 2002г.
  Страници: 928 стр.
  Размер: 16x24
  Тегло: 0.8500 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Докато създаденият с богато въображение свят на Джордж Р. Р. Мартин необратимо се приближава към своята десетгодишна зима, се влошава не само времето, а и войната. На север крал Джофри от дома Ланистър седи неспокойно на Железния трон. С помощта на едно грубовато момиче Джайм Ланистър, Кралеубиеца, се измъква от затвора си в Речен пад, за да осигури освобождаването на пленничките на Джофри, сестрите на Роб Аря и Санса Старк. Междувременно на юг кралица Денерис се опитва на наложи претенциите си над различните тронове с помощта на армия от евнуси.

  Третият том на върховната фантастична сага "Песен за огън и лед", започнала с "Игра на тронове" и "Сблъсък на крале" е един от ярките примери за гигантско фентъзи.

  "Сложността на такива характери като Денерис, Аря и Кралеубиеца ще накара читателите да разгръщат жадно огромния брой страници на тази книга, тъй като авторът им, също като Толкин и Джордан, подклажда непрестанния интерес към съдбата им. Мартин неизбежно ни напомня за тези двама велики в жанра и с дарбата си да опише такива чувствени преживявания като стихията на дивия пожар и ледения мраз, морския мирис, както и безмерната пищност на средновековния пир. Някои твърдят, че тази сага надхвърля всичко достигнато досега във върховното фентъзи. Кой знае? Във всеки случай постигнатото е достатъчно, за да превърне "Песен за огън е лед" в безспорен хит в жанра."

  Пъблишърс Уикли

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Вихър от мечове - книга 3 (Песен за огън и лед)

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг