Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Време за умиране

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  16,00 лв.
  ISBN: 9789547692497
  Наличност: Не е наличен
  Година: 2010г.
  Страници: 416 стр.
  Размер: 13x20
  Тегло: 0.3250 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели
   

  Анотация

  Лоши неща се случват в привидно скучния щат Небраска. Страх и ужас сковават местните фермери, а Джак Ричър се озовава в средата на надигащата се буря. Случайността го изправя срещу членовете на клана Дънкан, които държат хората от региона в пълно подчинение. Но не те, а загадката, свързана с изчезналото преди десетилетие осемгодишно момиченце, задържа Ричър на това непознато и неприветливо място.
  Мъжете от клана Дънкан искат Ричър да си отиде - или да изчезне - защото се тревожат не само за миналото, но и за ценния товар, който очакват. Доставката закъснява, а клиентът им обича точността. Той е човек, който не бива да бъде ядосван. А кланът Дънкан е само брънка в началото на престъпна верига, опасваща половината свят. За Джак Ричър би било много по-добре да си тръгне веднага. Нищо от ставащото не го засяга лично. За Джак Ричър това е напълно невъзможно. Защото има неща, за които си струва да умреш. Защото идва време, в което лошите наистина трябва да бъдат наказани.

  "Само Лий Чайлд може да напише такъв експлозивен трилър, а само Джак Ричър може да оцелее, когато е дошло време за умиране. Върховно удоволствие очаква милионите му почитатели. И те едва ли ще го пропуснат."

  Таймс

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Време за умиране

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг  Въведете текст