Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

За Астрологията

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  22,00 лв.
  ISBN: 9786197120776
  Наличност: В наличност
  Година: 2018г.
  Страници: 360 стр.
  Размер: 14x21
  Тегло: 0.3500 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  В тази книга е представен уникалният подход на Иван Станчев към астрологията.

  Като математик и човек с независим, оригинален и критичен ум, Иван поставя астрологията на научна основа, като оспорва разбирания, които не издържат на проверката на реалността и логиката, и добавя нови, по-рационални от негова гледна точка концепции.

  Тази книга не е учебник по астрология, а по-скоро е сборник от текстове, лични ръкописи и бележки, повечето от които са непубликувани досега. За любителите на астрологията няма да представлява трудност да усетят дълбоката мъдрост и научната коректност на разсъжденията на автора. Прекалено краткият житейски път на Иван попречи много от идеите му да се доразвият, много от концепциите да се наложат, много от проектите да се осъществят. Но въпреки това, приносът му към астрологията е забележителен.

  Книгата съдържа и някои забавни текстове, които освен закачливо намигване показват и възможностите за прилагане на астрологичните познания в ежедневието ни. Спомените на приятелите за Иван в последната част на книгата хвърлят светлина върху личността му - ярка, харизматична, провокативна и незабравима. Тази книга е за хора като Иван - с критичен ум и голямо сърце.

  - Оксана Хорват-Станчева

  Няма продукти, които да съвпадат със зададените от вас критерии.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: За Астрологията

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг