Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Живот назаем

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  16,00 лв.
  ISBN: 9789542825388
  Наличност: В наличност
  Година: 2018г.
  Страници: 376 стр.
  Размер: 13х20
  Тегло: 0.4600 кг.
  Корица: твърда
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Двама души се надсмиват над смъртта и живеят на пълни обороти, наслаждавайки се на всеки миг. Те изпитват неутолима жажда за живот и са решени да се борят до последно за правото си на щастие.

  Лилиан е чаровна и красива, но страда от тежка болест. Вместо да прекара последните си дни в болница обаче, тя иска отново да иде в Париж, да види каналите на Венеция, да се наслаждава на всеки оставащ й миг и да живее на пълни обороти до последно. Може и да умре по време на пътуването, а може и да оцелее, но преди да си отиде, тя иска да получи още един шанс за живот.

  Клерфе е автомобилен състезател и предизвиква съдбата всеки път, когато застане зад волана. Когато среща Лилиан, той остава поразен от начина, по който тя смело се смее в лицето на смъртта. И той, също като нея, живее за мига, без да мисли за бъдещето. Двамата тръгват заедно из Европа в търсене на нови преживявания и удоволствия. Един от тях обаче неволно започва да се влюбва в другия. 

   

  Живот назаем” е роман за страстта, за любовта, за шанса и за търсенето на щастие и на смисъл в живота. Това е едно вълнуващо пътешествие в дълбините на човешката душа, която е едновременно красива, нелогична, безкрайно сложна и представлява неизчерпаен източник на вдъхновение и сила.

  Мнения на клиент

  Коментар от Ана
  Прекрасна книга. Веднага те грабва. Ремарк, както винаги, е пленяващ и запомнящ се. Роман за мислещи хора!!! (Публикуван на 26.03.18)

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Живот назаем

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг